Svampesauce

Print denne artikel

Velsmagende svampesauce som går godt til retter med både kylling, okse- og svinekød.
Prøv at kog noget frisk pasta og vend det i denne sauce inden servering! Det er mums og noget ungerne sætter pris på.

888x50-ingredienser

  • 250 gram champignon
  • 1 skalotteløg
  • 2 dl hvidvin
  • 2,5 dl piskefløde
  • 1 spsk. olivenolie
  • Salt og peber

888x50-trin

  1. Rengør svampene grundigt
  2. Sauter svampene i en kasserolle (skær dem evt. ud i ønskede størrelser)
  3. Tilsæt løg under moderat varme og lad dem stå med svampene i 5 min.
  4. Tilsæt hvidvin og skru op så saucen når kogepunktet (det er vigtigt, så alkoholen fordamper)
  5. Tilsæt fløden og lad saucen simre i ca. 5 min.
  6. Smag til med salt og peber

Champignon kan selvfølgelig erstattes af f.eks. kantareller eller Karl Johan svampe
Skalotteløg kan erstattes med alm. løg
Piskefløde kan erstattes med madlavningsfløde eller Cremefine

Skriv en kommentar

0 Comments

Ingen kommentarer endnu!

Det kan blive dig der starter samtalen.

Kun registrerede brugere kan kommenterer.