Pastasalat

Pastasalat
Print denne artikel

I mit slæng går denne opskrift under navnet “Klein pastasalat”. Det var nemlig denne opskrift, de brugte på Café Klein, da den lå i Brogade, Køge.

Denne opskrift er til 6 store portioner.

888x50-ingredienser

  • 600 gram pasta
  • 2 kg kyllingefilet
  • Tomater
  • Agurk
  • Persille
  • 1/2 liter ymer
  • 1/2 liter creme fraiche
  • Hvidløg
  • Salt
  • Peber
  • Sennep
  • Bacon

888x50-trin

  1. Kylling koges 20 min
  2. Pasta koges
  3. Imens fjernes kerner/indmad fra tomater og agurk
  4. Ymer og cremefraiche blandes sammen med sennep, persille hvidløg og krydderier.
  5. Det hele blandes sammen.
  6. En tur i køleskabet og pyntes med sprøde baconstykker inden servering.

Serveres med godt brød og smør.

Skriv en kommentar

0 Comments

Ingen kommentarer endnu!

Det kan blive dig der starter samtalen.

Kun registrerede brugere kan kommenterer.