Hjemmelavet æggesalat

Hjemmelavet æggesalat
Print denne artikel

Lækker æggesalat til frokostbordet.

Portionen er til ca. 6 personer.

888x50-ingredienser

  • 1-2 æg
  • 2 drueagurker
  • 1 spsk. kapers
  • 1 lille æble
  • 2 skalotteløg
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 1,5 dl cremefraiche eller fromage frais
  • 2 tsk. karry
  • Salt
  • Peber

Der kan evt. laves en “børneudgave”, hvor kapers og skalotteløg udelades.

888x50-trin

  1. Kog æg hårdkogte. Pil dem når de er kølet af.
  2. Hak æg, agurker og æbler i små stykker.
  3. Hak løgene fint.
  4. Bland det hele sammen og smag til med salt og peber.
Skriv en kommentar

0 Comments

Ingen kommentarer endnu!

Det kan blive dig der starter samtalen.

Kun registrerede brugere kan kommenterer.