Champignonsauce

Print denne artikel

Rigtig go’ champignonsauce til pastaretter men kan selvfølgelig også bruges til både kylling, okse- og svinekød.
Prøv at kog noget frisk pasta og vend det i denne sauce inden servering! Det er mums og noget ungerne sætter pris på.

888x50-ingredienser

  • 250 gram champignon
  • 2 forårsløg
  • 200 gram bacon i tern eller 5-6 skiver bacon
  • 3 dl piskefløde
  • 50 gram smør
  • 0,5 dl persille
  • Salt og peber

888x50-trin

  1. Rengør svampene grundigt og skær dem i skiver eller små både
  2. Hak forårsløg og skær baconskiverne i tynde strimler
  3. Sauter forårsløg i smeltet smør og tilsæt bacon under jævn varme i 3-4 min.
  4. Tilsæt champignon og lad det simre i 5 min.
  5. Tilsæt fløde og persille lad saucen simre i 5 min.
  6. Smag til med salt og peber

Champignon kan selvfølgelig erstattes af f.eks. kantareller eller Karl Johan svampe
Forårsløg kan erstattes med skalotteløg
Piskefløde kan erstattes med madlavningsfløde eller Cremefine

Skriv en kommentar

0 Comments

Ingen kommentarer endnu!

Det kan blive dig der starter samtalen.

Kun registrerede brugere kan kommenterer.